Dag 12/-5 | Chemo 1, het aftellen is begonnen

Vandaag heeft Boudewijn zijn eerste chemokuur toegediend gekregen. ‘Het was afzien’, vertelde hij.

Tijdens het toedienen van de chemo is hij in slaap gevallen en werd hij tot twee keer toe wakker door een nachtmerrie. Het geeft wel aan dat er heel wat in zijn hoofd omgaat. Lastig om hem nu niet even vast te kunnen houden. Gelukkig mag hij rekenen op steun van de mensen die wel bij hem in de buurt zijn en precies hetzelfde meemaken.

Vandaag zijn we officieel begonnen met aftellen naar ‘Dag 0’, de dag van de stamcelterugplaatsing (dinsdag 28 feb).

De berichtgeving op deze site zal waarschijnlijk wat minder intensief worden. Ik vermoed dat de komende vier dagen (chemo) redelijk hetzelfde zullen verlopen. Via Boudewijn en onze ‘stamcelfamilie’ in Moskou blijven we op de hoogte en als er iets te melden is, zullen we dit uiteraard plaatsen.

Zo nu en dan plaatst Boudewijn ook zelf een update op zijn Facebookpagina Afwachten is geen OptieĀ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.