Dag 20 / +3 | Wachten

Verslag door mama en Ab

In de ochtend hebben we contact met Boudewijn, hij heeft goed geslapen, maar geen energie. De bloedwaarden zakken en dit kan hij goed merken: geen energie en weinig weerstand.

Labwaarden 3 maart

Zijn temperatuur en bloeddruk blijven steeds perfect.
Boudewijn zegt nog wel infusen en injecties te krijgen, maar heeft geen idee waartoe deze dienen.

Boudewijn zegt: “genieten jullie nou maar van MOSKOU.”

Dat hebben we gedaan, we zijn in de metro gestapt en ergens in het centrum uitgestapt. We hebben zo’n 20 km te voet afgelegd en hebben het Kremlin, het Rode Plein gezien en zijn het luxueuze winkelcentrum ‘Gum’ in geweest.

winkelcentrum Gum

 

Het was vandaag lekker fris winterweer, rond het vriespunt.

We verwonderen ons over de vele dure auto’s die hier rond rijden: Porches  Cayenne, Maybachs, Bentleys etc. Wel zagen de auto’s er verschrikkelijk smerig uit door de regen en modder.

In één van de ondergrondse voetgangerstunnels richting de metro werd er door 4 heren opgetreden, ze speelden op indrukwekkende en ontroerende wijze ‘Hallelujah’ van Lennert Cohen. Zo bijzonder! (klik hier voor het fragment)

In de avond hebben we nog even met Boudewijn gesproken, hij ging douchen, lichaam reinigen met alcohol en gebit met speciale oplossing spoelen. Hij wilde daarna proberen te slapen. Weer 1 dag voorbij.

Cmokonhon houn

2 gedachten over “Dag 20 / +3 | Wachten

  1. Wat een Prachtige foto Suze. Gelukkig dat je ook nog wat van Moskou kunt zien. Dan gaat de ‘wachttijd’ ook sneller. Hou vol . We denken veel aan jullie. Liefs.

  2. Mooi Suze !!, best indrukwekend allemaal zeker , probeer inderdaad maar wat afleiding te zoeken , zo spannend he , veel sterkte hoor, liefs Gerda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.